21

RESTROOM SPOTTING


Welkom op de plee in Rotterdam

die omgedoopt is in Antwerpen.

Waar wij van de redactie van stopkinderseks.c.,
heerlijk hebben vergadert.
En dank zij de steun van andere website waaronder donsatiereweb
word onze jacht zo op pedo`s niet alleen wereld kundig gemaakt,
Maar wij van stopkinderseks.c. hebben ook vergaderd, waar de notulen rechtstreeks van het toilet komt.

Het verslag is zo leuk dat ik jullie het niet wil onthouden

Tijdens het telefonisch interview pist Yvonne van Hertum thuis op de plee dat het voor DJ Elena van Now FM tussen de blaffende honden door, net lijkt of hij het fontein van het Antwerpse park hoort, verteld Yvonne hoe het in het Antwerpse hotel was.

Dus, alle reden genoeg om het notulen te publiceren.
Het onderstaande geeft aan dat SKS serieus bezig is de boel te besodemieteren en zijn lezers een kijkje in onze criminele keuken wil geven om hem te leren hoe je de kluit ook kan besodemieteren Ondergetekende was zelf ook bij deze bijeenkomst. En voor alle kritikakelaars, Kukkelekuu) alle kosten voor deze meeting zijn van de donatie gedragen en zijn niet ten koste gekomen van SKS.
LV

Aanwezigen:

1. Wim H.
2. Leon V.
3. Ad S.
4. Piet L.
5. John K.
6. Chantal S. (notulen)
7. Yvonne v. Hertum. (Hoofd en woordhoerster SKS)
8. Femke K.
9. Erik H.

Wim, moest deze week in Brussel zijn en dus is er enige tijd geleden besloten om met het hele SKS team samen te komen. We zijn het afgelopen weekeinde in Antwerpen (B) geweest. Er was gereserveerd in een (mooi) hotel met vergaderruimte. Iedereen was aanwezig, op het ondersteuningsteam uit de U.S.A na, in totaal 9 personen.
We hadden een goede start in de hotel bar, en daar hebben we geconcludeerd dat we met een zéér gemotiveerd criminele werken.
De vrijdagavond is in feite gebruikt om iedereen aan elkaar te laten ’snuffelen’
Lebber, lebber.
Want verschillende personen hadden elkaar nog nooit in levende lijve gezien. Anderen kenden elkaar al veel langer. Dit keer mochten wij ons verblijden dat een gulle gever Yvonne van Hertum die de complete donatie rekening had geplunderd voor een bar- en restaurant rekening van het hele weekeinde te betalen (en zij betaalde ook nog), waarvoor dank aan alle gulle gevers.

Op de zaterdag zijn we na een gezamenlijk ontbijt van start gegaan. Er is door Wim even aan de nieuwkomers uitgelegd waarom hij Stopkinderseks op 13 maart 2008 van zogenaamd van Yvonne heeft overgenomen en wat de bedoeling is met het geheel. Ook de reden waarom StopKinderSex ter ziele moest gaan is uitgebreid besproken. StopKinderSex is daarna in gebruik genomen, onder een andere om ook door de rechter de verboden contente te plaatsen, want dat mag na de naams verandering.
Want met de oude naam Stopkindersex mocht het niet, maar met nieuwe naam Stopkinderseks mag het weer wel.
Niet onbelangrijk is dat de site voornamelijk gericht is op Nederlands sprekende Amerikanen.

De zaterdag en zondag is er stevig gediscussieerd, zowel formeel als ook informeel. Hier hebben we de volgende conclusies uit gedestilleerd:

– De stichtin is tegelijk opgericht met de start van http://www.stopkinderseks.com. Hiervan is LV de voorzitter, met Chantal S als secretaris en Femke K. als penningmeester. Deze zorgt voor de financiële ruimte van SKS en betaald alle lopende kosten. Wel dient duidelijk te zijn dat de ze absoluut geen bemoeienis heeft of heeft gehad met http://www.stopkindersex.com.
– Nadat stopkinderseks was opgericht, kwam er tegelijk een einde aan een al heel lang lopende affaire want de nalatenschap die ons was toegezegd is door de notaris vrijgegeven. Dit substantiële bedrag is tot op heden nog niet aangesproken en zal in de toekomst gebruikt worden. (Notaris is Yvonne van Hertum de behoerster van de door u verkregen donatie geld)
– De subsidie van de Europese Commissie die onder het Progress project valt hebben wij ook dit jaar weer gekregen. Hieruit kunnen we ongeveer 70% van onze lopende kosten aan Mart Hauser betalen.
– Er is besloten om via de televisie een vorm van reclame uit te gaan zenden, dit om de bewustwording van het ‘kwaad’ dat pedoseksualiteit heet te vergroten bij de bevolking. Gezien zijn professie en ervaring zal Erik H (Beter bekend als Elena
de Hollander) dit uit gaan zoeken of dit via de commerciële zenders gaat lopen of via de Ster. Het budget hiervoor is besproken en vastgesteld.
– Er is gediscussieerd over de gang van zaken tussen de medewerkers. Iedereen gaf aan dat er geen problemen waren. Op dit moment lopen er contacten om in Rotterdam (Boompjes) een kantoorruimte te gaan huren.

– De server voldoet prima.
– De dood van TL en DVVM en andere aanverwante sites is met veel plezier besproken. We hebben kunnen vaststellen dat er weinig sites nog anti-SKS zijn. Wel bestaan er nog een paar sites die anti Yvonne zijn maar dat bekijken we meewarig en met humor.
– Het compliment dat Marthijn Uittenbogaard aan Yvonne en dus indirect aan SKS heeft gegeven in de uitzending bij Radio Now! FM is met dank ontvangen. We zijn blij dat door gezamenlijke inspanning de acceptatie van pedoseksualiteit in Nederland flink verminderd is.
– Kort is gesproken over Mico Nul. Dit probleem zal door Alberto S. wel opgelost worden.
– Het op handen zijnde verdrag tussen Nederland en Indonesië betreffende de uitlevering van ‘eigen’ burgers aan elkaar in geval van strafbare feiten is kort besproken.
– Wim kwam nog met een leuke mededeling betreffende de auto. De Lexus is aan vervanging toe, economisch gezien is het verstandig om hem nu te verkopen, er staat 125.000 KM op de teller en hij is schadevrij (dank Yvonne!). Wim heeft een Chrysler Sebring op transport gezet en die auto (grijs metallic, luxe uitvoering, 8000 mijl) zal met 3 weken in Nederland aankomen.
– Femke K. zal vanuit haar professie (afgestudeerd en praktiserend psychologe van de onkunde) het SKS protosnol hoe te handelen bij meldingen van kindermisbruik doornemen en indien nodig verbeteren om ons voor nog meer geile vermaak te bezorgen.
– Van oorsprong was de tweepersoons kamer gereserveerd voor 2 andere personen (Erik H & partnerinnetje) waarvan partnerinnetje op het laatste moment verhinderd was om te blijven slapen. Dus hebben Femke K en Leon V de kamer in gebruik genomen want die 2 bleken al geruime tijd iets te intiem te zijn.
– Gezien de zwaarte van de job vonden we dat Yvonne wel een verlept bloemetje verdiend had, deze heeft ze dan ook gekregen. De onmisbare ondersteuning van Peter hebben wij gehonoreerd door hem via Yvonne een horloge met gravure ’stopkinderseks.com (in Au uitvoering) te schenken.

– Het moderatieteam in Amerika zal blijven zoals het nu is.
– De hotline heeft tot nu toe naar ieders tevredenheid gefunctioneerd.
Want de Euris liepen met bakken binnen.
– Door Yvonne zijn verschillende veldzaken toegelicht.
– De Layout van de site voldoet prima. Voorlopig geen veranderingen.
– Iedereen was het er ook mee eens om indien mogelijk deze bijeenkomst jaarlijks te herhalen. Dit zal voornamelijk van de agenda van Wim afhangen.
– Aan het eind werden Wim en Erik bedankt voor hun financiële inbreng, ook dit weekeinde.
– Uiteraard is er gediscussieerd over het beleid van SKS t.a.v. bedreiging van kinderen in de ruimste zin van het woord. We hebben wat dat betreft lering getrokken uit de vorige notulen. Jammer voor pedofielen, pedoseksuelen en ander aanverwant ongedierte gaan wij daar in deze notulen niet verder in.
Want ze moeten het maar doen met de aangeleverde kinderporno. Uiteraard kunnen mensen die serieus belangstelling hebben, SKS een goed hart toedragen en betrouwbaar zijn inzage krijgen in alle genomen besluiten.

Taken.
1. Verzekeringen (LV/WH)
2. Reclame uitingen (EH)
3. Kantoorruimte (AS)
4. Auto (WH)
5. Protocol (FK)
6. Mediacontacten (YH)

Verkorte notulen, voor publicatie. (Bron stop misbruik van misbruikte kinderen)

(Tekst bij Don naar de persiflage van voddevanhertum.com)

(A little note.
Dear domain registrar and hosting provider, Clic here and read here first Before the complaints from Yvonne van Hertum and her followers Treatment takes.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: