33

MISS PEDO PINOCCIO

Weekend!

Heerlijk, eindelijk is het eens een weekend waarin ik niet veel te doen heb. ik kan dus dingetjes doen waar ik anders haast geen tijd voor heb. Om te beginnen ga ik zo rond de klok van half 1 op familie bezoek, dan als ik thuis kom me omkleden voor lekker uit eten te gaan met uiteraard manlief. Morgen ga ik er voor zitten en naar Feyenoord kijken. Tot maandag!(Bron yvonnevanhertum.com )

Ja, maar eerst eventjes wat kopiëren voor ik heerlijk met man lief naar een Restaurant gaat.

Maar euh, Yvonne van Hertum, heb je wel geld genoeg.
Oh nee, het is zwart geld wat je man bij verdient hebt.

Toch nog even een bij komend noot.

Leuk spelletje wel

Ik kreeg gisteren een mailtje van een dierbare vriendin, met daarin een link, ze zei letterlijk: verslavend pokke spel maar wel leuk! Ik ben ff gaan kijken en idd het is best wel leuk, je wil winnen hoe dan ook!
Kijk zelf maar. (Bron Yvonnevanhertum.com)

Zeg Yvonne van Hertum, ik dacht dat je dit weekend eventjes stil zal houden
omdat je wat anders wilt doen.
Oh, sorry, je ging een spelletje spelen

Dus, ik zal zeggen, bekijk de kunst van het kopiëren van Yvonne en zoek daarbij de verschillen.
Tip, let vooral op de datum en de tittel.

Pro forma zitting 8 verdachten

Saturday, November 6th, 2010

Acht verdachten in een zedenzaak in Rotterdam moeten dinsdag voor de rechtbank in de havenstad verschijnen. Justitie verdenkt drie mannen van seksueel misbruik van een 15-jarig meisje uit Capelle aan den IJssel. Een van hen verdenkt het Openbaar Ministerie samen met nog vijf andere mannen bovendien van seksueel misbruik van een destijds 12-jarig meisje uit Nijmegen.

Dat blijkt vrijdag uit informatie van justitie. Het gaat om een zogenoemde pro formazitting. Het inmiddels 13-jarige meisje uit Nijmegen liep in juli weg en vertrok in haar eentje naar Rotterdam. Daar zou zij in contact zijn gekomen met de mannen, die haar onderdak zouden hebben aangeboden. Volgens justitie werd zij vervolgens onder meer in een woning aan de 1e IJzerstraat misbruikt. Daarbij zou ze onder invloed van drugs of drank zijn geweest, aldus het OM.(Bron stopkinderseks.com)

Kijk, dat is lekker over datum he.
Want de bericht die jij gekopieerd hebt is van een dag ervoor.
Dus, zat je weer eens aan de drank Yvon.
Nou dat laatste zin verklaart het wel een beetje, want verder ging je niet

Zedenzaak Rotterdam voor de rechter (5 November)

Acht verdachten in een zedenzaak in Rotterdam moeten dinsdag voor de rechtbank in de havenstad verschijnen. Drie mannen worden verdacht van het seksueel misbruiken van een 15- jarig meisje uit Capelle aan den IJssel. Verder verdenkt het openbaar ministerie een van hen, samen met nog vijf andere mannen, van seksueel misbruik van een destijds 12-jarig meisje uit Nijmegen.

Dat blijkt vandaag uit informatie van justitie. Het gaat om een zogenoemde pro formazitting. Het meisje uit Nijmegen, dat inmiddels 13 jaar is, liep in juli weg en vertrok alleen richting Rotterdam. Daar zou ze in contact zijn gekomen met de mannen, die haar onderdak aanboden. Volgens justitie werd zij vervolgens onder meer in een woning aan de 1e IJzerstraat misbruikt. Daarbij zou ze onder invloed van drugs of drank zijn geweest, aldus het OM.

Het onderzoek leidde begin augustus tot de aanhouding van de 25-jarige Jean Carlos D., die dus ook wordt verdacht van de verkrachting van een 15-jarig meisje. In totaal zijn er elf verdachten aangehouden.

Eerder meldde de politie in contact te zijn gekomen met nog drie meisjes/vrouwen die mogelijk ook het slachtoffer zijn van misbruik in de woning aan de 1e IJzerstraat. Hier is overigens niets van terug te lezen in de tenlastelegging tegen de acht mannen.( Bron PowNed)

En dit was de originele bericht waar van deze zinnen van Hertum niet
heeft mee gekopieerd.

Het onderzoek leidde begin augustus tot de aanhouding van de 25-jarige Jean Carlos D., die dus ook wordt verdacht van de verkrachting van een 15-jarig meisje. In totaal zijn er elf verdachten aangehouden.

Eerder meldde de politie in contact te zijn gekomen met nog drie meisjes/vrouwen die mogelijk ook het slachtoffer zijn van misbruik in de woning aan de 1e IJzerstraat. Hier is overigens niets van terug te lezen in de tenlastelegging tegen de acht mannen.( Bron PowNed)

Dat was nou de hele zin die je vergeten was om mee te kopiëren.
Nog een advies.
vergeet de volgende keer niet de bron te vermelden.

En zullen we nou Sinterklaasje spelen.
Ben jij de sint en ik de piet, OK.

Gouden tijden voor pedoseksuelen/pedofielen.

Er breken gouden tijden aan voor de pedoseksuelen/pedofielen. Het is over 1 maand al 5 December. Vele kinder hartjes zullen sneller kloppen bij het zien van alle cadeautjes, en met een beetje geluk komt de Goedheilig man nog op bezoek ook en dat is wat de kindervriend pedo juist graag doet in deze tijd van het jaar, niemand let op hem, hij kan ongestoord zijn hormonen door zijn lichaam laten gieren, kinderen op schoot nemen, over hun bolletje aaien, de duidelijk herkenbare trekjes van een pedofiel . Een duidelijke waarschuwing is op zijn plaats vooral als u deze

sinterklaas tegenkomt. Zet u vast uw honkbalknuppel bij de deur vooral als u in Noord Holland woont? (Bron stopkinderseks.com)

Ach kom Yvonne, is Sinterklaas echt een pedo.
Kom op zeg, iedereen aait wel eens de kinderen over hun hoofd,
Dus alles bij elkaar kan ik maar heel kort zijn.
Die hele artikel is niets anders dan stomzinnig, flauwekul, en boven al haat zaaienrij.

(A little note.
Dear domain registrar and hosting provider, Clic here and read here first Before the complaints from Yvonne van Hertum and her followers Treatment takes.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: